We hadden het over een achterstal, nietwaar? Drie weken, namelijk. Here goes.

Week 49
maandag: vlees aardappelgroentenmengeling (uit de diepvries van de Colruyt, vlees kan ik me na 3 weken eerlijk gezegd niet meer herinneren wat het was)
dinsdag: kabeljauw met aardappelen en wortels (viel enorm tegen, me weer eens laten vangen aan iets wat te lang duurt op een gewone werkdag)
woensdag: couscous groente worstjes
donderdag: groene-groenten-quiche (broccoli prei groene paprika)
zaterdag: zouden mijn ma en Herman op bezoek komen om wat verjaardagen te vieren. dat draaide enigszins anders uit maar dat verhaal is te lang voor hier. we aten in ieder geval tartelettes met zalm, couscous met groenten en gehakt (en ras-el-hanout, we zijn hier stekezot van ras el hanout), en chocolademousse
zondag: overschotten

 

Week 50
maandag: niet ingevuld. en geen idee meer wat we gegeten hebben.
dinsdag: verse zalm, aardappelen, rauwkost
woensdag: witte kool, aardappelen, worst
donderdag: ovenschotel met pasta, prei en eitjes
vrijdag: fastfood
zaterdag en zondag: croques met vanalles (gerookte ham, gerookte zalm, kaas, champignons, eieren…)

 

Week 51
maandag: Ikea
dinsdag: verse zalm, rösti, sla tomaat komkommer
woensdag: rode kool, aardappelen, chipolata
donderdag: groene-groenten-quiche
vrijdag: pasta met gehakt, spinazie en kruidenkaas
zaterdag: frietjes
zondag: kerstfeest bij de schoonfamilie

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?