Weekmenu’s vanaf nu op zondag (hopelijk hou ik dat vol), in plaats van op woensdag. Want, vanaf volgende week werk ik op woensdagen en niet meer op vrijdagen. Dat zal even wennen worden!
Laatste week van de zomervakantie…
maandag: kip en aardappeltjes van bij de Turk op de Dampoort. met appelmoes. noodmenu.
dinsdag: visbrochettes (eigenlijk voor op de bbq, maar in de halogeenoven gaat dat ook) met pasta, spinazie en een sausje met Alpro Soja Cuisine, wat kruidenkaas en wat kruiden.
woensdag: groentenburgers (uit de diepvriezer, van Ringis, vind ik eigenlijk de lekkerste) met tabouleh
donderdag: aardappeltjes gebakken in de oven, cipolata’s, sla, tomaat en komkommer vanop het terras van Amie 🙂
vrijdag: een loempia van bij de slager met de overschot van de rauwkost van gisteren, en een portie spaghetti ook van bij de slager.
zaterdag: pita.
zondag: pizza.
(ja, we aten ook eens taart. wanneer weet ik niet meer. lekkere taart met peren)