Ik loop een beetje achter. Vorige week weekmenu vergeten posten door de feestdag, toen ik er wel aan dacht was het te druk om dat alsnog te doen. Dus, vandaag 2 weekmenu’s voor de prijs van 1.
maandag: pasta met broccoli en kip. geen hoogvlieger (zijn kippen sowieso niet, zeker?), zal niet herhaald worden
dinsdag: pangasiusschnitzel met kruidenroomsaus. de filet uit het recept vervang ik door schnitzel, en ik serveer er ook spinazie bij, zonder vind ik maar flauw qua groenten. lekker.
woensdag: kiprolletjes. vielen in de smaak. een volgende keer mogen er wel meer worteltjes in.
donderdag: tarwegratin met zonnige groenten. heel lekker. héél lekker!!
vrijdag, zaterdag en zondag: waren de kinderen niet thuis, en ging ik me te buiten aan helemaal niet koken.
maandag: broccoli kip wok. valt hier zo in de smaak, dat we het elke week zouden mogen eten.
dinsdag: zalm gebakken in de pan, aardappelen gebakken in de oven, sla, tomaat en komkommer
woensdag: zelfgemaakte hamburgers met de overschot van de rauwe groenten van gisteren
donderdag: bladerdeegtaartjes met erwtjes, worteltjes en broccoli, met een spiegeleitje met paprika en tomaat
zaterdag: overschot van gisteren
zondag: paste en gehakt in tomaten-groentensaus (ajuin, wortel, selder, paprika)