Had ik dan eens beterschap beloofd, loop ik een dag achter met het posten van mijn weekmenu. Te druk gisteren, en geen goesting. Maar kijk, vandaag toch wel.
- Maandag
Zag er gemakkelijk uit, én lekker. Was ook gemakkelijk, én lekker. Op een half uurtje klaar. Ik maakte er wat pasta bij. Ik had ook een overschotje champignons, die deed ik er ook bij. De tomaten ontpitte ik wel, maar ontvelde ik niet. Dat is me te veel werk. Met tomatenvelletje was het ook lekker. Oh ja, de peterselie, daar had ik ook geen zin in trouwens. Dus die deed ik er ook niet in.
- Dinsdag en woensdag
Vleesbrood, aardappelen, groenten
We waren nog 2 dagen alleen, dus kookte ik nog eens voor 2 dagen, en maakte ik ook groenten klaar die door de kinderen niet gesmaakt worden: witloof en champignons. Met fricandon, en aardappeltjes in de oven met kruiden.
- Donderdag
Pasta met gehakt en spinazie
We eten dat gelijk elke week. Pasta, gehakt, spinazie, boursin cuisine. Yum.
- Vrijdag
Spaghetti Meus
We eten dat ook gelijk elke week. Pasta, sjalotjes, pancetta, kerstomaatjes (of iets dergelijks), rucola, vers geraspte parmezaan, zwarte peper, geroosterde pijnboompitten.
- Zaterdag
Venkelstoofpotje
Eigenlijk is dat veredelde spaghetti. Met veeeeel venkel. En pasta dat wij eten jong, pasta! Alle dagen!
- Zondag
BBQ
Bij de schoonouders.