Het was een korte week. Zo hebben we ze wel eens graag.

  • Maandag

Zalm uit de halogeenoven, met penne en spinazie met room

Volgende keer probeer ik eens de spinaziestoemp uit de diepvriezer van de Colruyt, schijnt lekker te zijn. En makkelijk. Voor wat meer luie-wijven-kost draai ik echt mijn hand niet om.

  • Dinsdag

Lasagne

Not much to say about that one. Wat meer gemaakt dan de vorige keer, want toen was er dramatisch weinig. Toch voor dat stel veelvraten in huis.

  • Woensdag

Witte kool, aardappelen, braadworst

Er nog even van geprofiteerd om winterkost te maken. Witte kool met witte saus (zelfgemaakt, rode kool doe ik gemakshalve uit de diepvriezer, maar witte kool is oh zo lekker vers), natuuraardappeltjes, lekkere braadworst van de slager op de hoek.

  • Donderdag

Kippenwok met broccoli en sojascheuten

Weinig origneel want al tig keer klaargemaakt, maar ’t is zo lekker.

Weinig te vertellen over de afgelopen kookweek, volgende week beter, beloofd.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?